Riktlinjer

Riktlinjer för Gefle IF Friidrottsförening 2013

Information till alla ledare, tränare och aktiva i Gefle IF Friidrottsförening Team 97/98

För att verksamheten ska fungera har vi regler över vad som gäller, d.v.s. vilka förmåner respektive krav Gefle IF Friidrottsförening har på sina aktiva i ålderskategorin.

Förmåner

• Nivåanpassad träning med välutbildade tränare
  • Anmälningsavgifter till Gästrike Cup och UDM
  • Lag till Slottsstafetten Uppsala
  • Utöver detta ställer GIF upp med två grenstarter per tävling till utvalda tävlingar under året.

Alla grenstarter utöver detta antal kommer att faktureras från kansliet, liksom alla eventuella efteranmälningsavgifter. GIF kommer alltså inte att betala några efteranmälningsavgifter, den aktive betalar hela avgiften vid efteranmälan. Alla anmälningar måste ske via tränare eller ledare i respektive grupp.

För att få dessa förmåner måste ni betala medlemsavgift och träningsavgift samt hjälpa till vid våra arrangemang.

Funktionärsuppdrag under 2012:

·         MiniMax Ruset