Riktlinjer

Riktlinjer för 15-17 års-verksamheten i Gefle IF Friidrottsförening 2010

Information till alla ledare, tränare och aktiva i Gefle IF Friidrottsförening Team 15-17 år

För att verksamheten ska fungera har vi regler över vad som gäller, d.v.s. vilka förmåner respektive krav Gefle IF Friidrottsförening har på sina aktiva i ålderskategorin.

Förmåner

• Nivåanpassad träning med välutbildade tränare
  • Samordning av resor till tävlingar.
  • Anmälningsavgifter till Gästrike Cup och UDM
  • Anmälningsavgifter till Gunder Hägg Spelen
  • Nordeakampen Lagtävling 95-97
  • Nordeamästerskapen 96-98
  • Lag till Slottsstafetten Uppsala
  • Stafettlag till DN-Galan 96-98
  • Fri resa, logi och matersättning 150 kr per tävlingsdag vid SM-tävlingar (Kvalificering till årets SM-tävlingar kan du se via denna länk)
  • Två kostnadsfria behandlingar hos sjukgymnast/kiropraktor vid friidrottsrelaterad skada efter överenskommelse med tränare.
  • Ett litet ekonomiskt bidrag, 300 kr, till av klubben sanktionerat träningsläger
  • Ungdoms-/Juniorsatsning 93-88
  • Utöver detta ställer GIF upp med ett antal grenstarter till valfria tävlingar under året. Antalet beror på ålder:

93            fria

94            fria

95            30 grenstarter

96            24 grenstarter

Alla grenstarter utöver detta antal kommer att faktureras från kansliet, liksom alla eventuella efteranmälningsavgifter. GIF kommer alltså inte att betala några efteranmälningsavgifter, den aktive betalar hela avgiften vid efteranmälan. Alla anmälningar måste ske via tränare eller ledare i respektive grupp.

För att få dessa förmåner måste ni betala medlemsavgift och träningsavgift samt hjälpa till vid våra arrangemang.

Funktionärsuppdrag under 2010:

·         MiniMax Ruset 8 maj