Riktlinjer 2010

Riktlinjer för Team JunSen i Gefle IF Friidrottsförening 2010

I teamet ingår alla aktiva födda -94 och tidigare med tränare och ledare. För att verksamheten skall fungera så har vi gemensamma riktlinjer som skall följas.

Gefle IF friidrottsförening ställer upp med följande för de aktiva:

• Nivåanpassad träning med välutbildade tränare
  • Anmälningsavgifter till tävlingar. Tränare i samråd med sportsamordnare avgör vilka tävlingar som är aktuella. Alla tävlingsanmälningar görs via tränare/ledare till kansliet.
  • Samordning av resor till tävlingar.
  • Fri resa, logi och matersättning 150kr per tävlingsdag vid SM-tävlingar. Kvalificeringsresultat till årets SM-tävlingar kan du se via denna länk.
  • Två kostnadsfria behandlingar hos sjukgymnast/kiropraktor vid friidrottsrelaterad skada eller två kostnadsfria läkarbesök efter överenskommelse med sportsamordnare.
  • Litet ekonomiskt bidrag, 300kr, till av klubben sanktionerat träningsläger.
  • Juniorsatsning – extra ekonomiskt bidrag i tre nivåer för aktiva födda 93-88, bidraget gäller kostnadsersättningar för träningsläger, egen tränings- och tävlingsutrustning, ytterligare medicinsk service. Kriterierna här är prestationer på svensk elitnivå under säsongerna 2007-2008 (placeringar 1-6 på USM-JSM/årsstatistiken). För 2009 bestämdes av tränarmötet (på Lantmäteriet hösten -08) att följande ingår i satsningen. 1) Mikael Brinnen, Rasmus Ersson och Markus Liwing. 2) Stina Jansson, Jennifer Höglund. 3) Andreas Efverström, Filip Hjort, Anna Juggas Öberg, Niclas Rickardsson, Caroline Andersson, Julia Wigren, Madeleine Eriksson, Johanna Bromark, Malin Lindblom, Klas Linderheim, Martin Mohebbi och Andreas Romin. Ändringar kan göras i satsningen under året efter beslut av sportchefen i samråd med tränarmöte.

För att få allt detta krävs att du betalar medlemsavgift och träningsavgift samt hjälper till vid våra arrangemang. För aktiva boende och tränande på annan ort, enbart medlemsavgift enligt styrelsebeslut oktober 2008. Våra arrangemang under 2010 där vi hjälper till som funktionärer är:

• Mini Max 8 maj
  • Vårruset 17 maj
  • GD/GIF olympiaden 29-30 maj
  • Gästrike Cup, UDM, DM, Gunder Häggspelen 14 augusti och Höstmångkampen där det inte kolliderar med eget tävlande.

Uppdaterad: 14 DEC 2009 15:26