Hoppa till sidans innehåll

Det kom ett brev...

08 AUG 2019 20:44
...till kansliet.Det var från ordförande Johan Storåkers och GS Stefan Olsson och handlade om...
Äh. Det är bättre om du läser själv.
  • Skapad: 08 AUG 2019 20:44

Stockholm 6 augusti 2019

Till

Gefle IF

 

European Athletics U20 Championship 11-14 july 2019

 

Vi vill på det här enkla sättet TACKA föreningen för mycket gott arbete!

 

Med några veckors perspektiv kan vi konstatera att U23 EM i Gävle blev en stor framgång på många sätt. Vi vill på detta enkla sätt tacka Er i Gefle IF för det arbete och engagemang som Ni bidragit till i arrangemanget! Vi har fått ta del av väldigt mycket uppskattning från såväl Europeiska Friidrottsförbundet, deltagande nationer och det svenska landslaget! Beröm som Ni förtjänar och som vi gärna vill förmedla vidare!

 

Hela arrangemanget genomsyrades av en härlig stämning och atmosfär som skapades genom en skön inramning med stor och engagerad publik som också hjälpte det svenska laget att göra ett av de bästa mästerskapen någonsin. Att tävla på hemmaplan har varit en stor upplevelse för hela truppen.

 

Arrangemangsområdet kring Gavlehov har fått oerhört mycket positiv respons där närhet, fungerande logistik och fantastiska anläggningar har uppmärksammats av såväl deltagare som tränare och ledare. Ni har otroligt fina anläggningar som ger föreningen goda möjligheter framöver! Vi hoppas också att mästerskapet gav inspiration och energi att utveckla föreningen vidare!

 

Resan startade redan 2015 i samband med ansökan för arrangemanget och som sedan intensifierats för varje år och månad för att kulminera under fyra intensiva dagar på Gavlehov. Det har inte alltid varit enkelt och det har funnits utmaningar men till slut har alla pusselbitar fallit på plats! Heders!

 

Vi ser fram mot en fortsatt dialog och kontakt i ambitionen att också i framtiden hitta samarbete kring olika typer av arrangemang och evenemang!

 

pastedGraphic.pngpastedGraphic_1.png

Johan Storåkers                            Stefan Olsson

Ordförande                                   Generalsekreterare

Svenska Friidrottsförbundet        Svenska Friidrottsförbundet

Skribent: Mats Åkerlind
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på instagram!

Välkommen till U23EM i friidrott Gävle 2019

11-14 juli 2019 Gavlehov Arenaby    

Anmäl dig senast 8 maj!

25-26 maj 2019 

Postadress:
Gefle IF FiF - Friidrott
Gavlehovsvägen 15
80633 Gävle

Kontakt:
Tel: 026545550
E-post: This is a mailto link