Hoppa till sidans innehåll

Nya styrelsen är igång!

20 MAR 2019 18:09
Nu är den nya styrelsen igång. Årsmötet blev odramatiskt och denna vecka samlades den nya styrelsen för att lägga upp planer och ta tag i det praktiska arbetet. Det stundar ju minst sagt viktiga och hektiska veckor och månader...
  • Skapad: 20 MAR 2019 18:09

Det som avhandlades vid det senaste styrelsemötet var bl a:

 

*Ekonomi. Läget är just nu ansträngt men med en hel del arbete börjar det se bättre ut. Bland det viktigaste just nu är att alla betalar medlemsavgiften och träningsavgifterna, samt att vi sköter närvaro och LOK-stöd.

 

*Arrangemang: Det blir en lika jäktig maj som vanligt. För att de skall fungera behövs alla. Ett nytt funktionärssystem kommer att presenteras vid föreningskvällen den 4/4. Det har mött positiva reaktioner från referenspersoner och mer info kommer.

 

*Klubbkläder. En ny line kläder presenterades och kommer att vara tillgängliga när utesäsongen börjar. Tävlingsdräkterna kommer inte att ändras mer än marginellt. Du kan se dem den 4/4!

 

*Arbetet med träningsgrupper, stöd till aktiva på olika nivåer, tränarvillkor m m är i princip klart.

 

Vår nya styrelse är en spännande mix av människor. Vi skall under våren presentera de olika ledamöterna, men de här handlar det om

 

På bilden ser du fr v: Anna Granath, Jolin Kihlström, ordförande Hannes Gidlöf, suppleanten Ahmed Jankara, Thord Jansson, klubbchef Ann-Sofie Lundblad och Ulf Egerfält. På bilden saknas vice ordförande Ola Liljedahl, Anders Enmark, suppleanten Denise Eriksson och hedersledamoten Mats Åkerlind (som höll i kameran)

Skribent: Mats Åkerlind
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på instagram!

Välkommen till U23EM i friidrott Gävle 2019

11-14 juli 2019 Gavlehov Arenaby    

Anmäl dig senast 8 maj!

25-26 maj 2019 

Postadress:
Gefle IF FiF - Friidrott
Gavlehovsvägen 15
80633 Gävle

Kontakt:
Tel: 026545550
E-post: This is a mailto link