Hoppa till sidans innehåll

Almgren och gänget på Åland!

21 JUN 2018 02:38
Filip Almgren med träningsgruppen har varit på Åland. En liten rapport kan läsas nedan. Bilden ovan är från ett av träningspassen på stadion i Mariehamn.
  • Skapad: 21 JUN 2018 02:38


Några i gruppen 02-03 på färjan.


Gänget utanför hotellet efter morgonjogg.

Bakre raden från vänster: William Larsson, Gustav Hammarsson, Thord Jansson (förälder), Emilia Merkell, Lars Eriksson (förälder).
Främre raden från vänster: Fredrik Sundvall, Lukas Holm, Ishak Sadek, Natthaphon Muanngoen, Moi Wirunpan, Eila Jansson och Emma Bodin.

 Mariehamn, staden på Åland, har haft fint besök. Nio aktiva i gruppen 02-03 (inklusive en inlånad 01:a) åkte dit på ett fyradagarsläger tillsammans med tränaren Filip Almgren och två föräldrar.

- Verkligen lyckat läger, konstaterar Filip som en tid funderat på läger för sitt gäng och nu kände att tiden var mogen.

De aktiva har själva jobbat ihop pengar genom att sälja saker.

- En viktig sak med ett sådant här läger, då de aktiva är 15-16 år, är ju att hålla ihop gruppen och få fortsatt bra sammanhållning, säger Filip.

Tiden för lägret, strax efter skolavslutningen, gjorde förstås att alla inte kunde följa med.

Men de som åkte hade kul.

Och svettigt!

- Vi hann med sex bra träningspass på arenan i Mariehamn. Plus två morgonjogg. Så det var ganska hårt. Jag tror att det blir en boost i träningen för de aktiva och ett roligt avbrott från det vanliga tränandet, konstaterar Filip.

Och naturligtvis blev det kvällsaktiviteter som bad i poolen utanför hotellet, boule som en av föräldrarna hade med och äventyrsgolf en kväll.

- Sammanfattningsvis verkligen ett roligt och bra läger, slår Filip fast.

// Ola Liljedahl 

 

Skribent: Roffe

Följ oss på instagram!

Välkommen till U23EM i friidrott Gävle 2019

11-14 juli 2019 Gavlehov Arenaby    

Anmäl dig senast 8 maj för:

 

25-26 maj 2019: 

Postadress:
Gefle IF FiF - Friidrott
Gavlehovsvägen 15
80633 Gävle

Kontakt:
Tel: 026545550
E-post: This is a mailto link